کاربران آنلاین : 4555

روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصا پوست صورت می‌کند.

خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می‌پردازیم.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند. روغن کرچک، نسبتا بی‌خطر است اما برخی از افراد ممکن است بعد از مصرف آن روی پوست، دچار عوارض جانبی بشوند. گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک چیست؟

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیزها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند. روغن کرچک در روده‌ی کوچ به اسید ریسینولئیک تجزیه می‌شود که پروسه‌ی گوارش را در روده‌ها تسریع می‌کند. گفته می‌شود روغن کرچک دارای فواید بالقوه‌ای برای پوست است.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه. همچنین این باور از قدیم وجود داشته که روغن کرچک موجب تقویت رشد مو می‌شود، اما تاکنون هیچ گونه شواهد علمی برای تائيد این ادعا وجود ندارد.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصا پوست صورت می‌کند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک خواص روغن کرچک برای پوست

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک روغن کرچک، سرشار از اسیدهای چرب دیگری است که برای نرمی و لطافت پوست مفید است.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک پنج فایده‌ی روغن کرچک برای پوست صورت

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 1. آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد. اسید ریسنولئیک تولید شده توسط روغن کرچک می‌تواند رشد باکتری‌های مولد آکنه را مهار کند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 2. بافت پوست: روغن کرچک، سرشار از اسیدهای چرب دیگری است که می‌تواند نرمی و لطافت پوست صورت را افزایش بدهد.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 3. رنگ پوست چهره: اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کرده و برای یکنواخت کردن رنگ پوست مفید باشند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 4. پوست حساس: روغن کرچک، تقریبا غیر کومدوژنیک است، یعنی احتمال اینکه چربی آن باعث مسدود شدن حفره‌های پوستی شود بسیار پایین بوده و به همین دلیل برای استفاده‌ی پوست‌های حساس که مستعد ابتلا به جوش‌های سر سیاه هستند، مناسب است.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 5. ارزانقیمت بودن: محصولات مراقبت از پوست و بویژه کرم‌ها و لوسیون‌های مخصوص صورت، معمولا گرانقیمت هستند. اما روغن کرچک نسبتا ارزانقیمت است و از نظر خاصیت و تاثیرگزاری با بسیاری از این محصولات، برابری می‌کند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 6. ضد التهابی: هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک دارای خواص ضد التهابی هستند که باعث می‌شود برای درمان پوست‌های حساس و ملتهب مفید باشند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 7. ضد میکروبی: روغن کرچک می‌تواند با کمک به دور کردن پاتوژن‌های مهاجم (باکتری‌های بیماریزا)، از پوست در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 8. مرطوب کنندگی: روغن کرچک حاوی تریگلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و برای درمان خشکی پوست مناسب است.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 9. آبرسانی: روغن کرچک خاصیت نم نگه‌دار دارد، یعنی می‌تواند رطوبت را از هوا گرفته و به پوست برساند و در نتیجه پوست را هیدراته نگه دارد.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک 10. پاک کنندگی: تریگلیسرید موجود در روغن کرچک برای زدودن آلودگی‌های روزمره از روی پوست مناسب است.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک چطور از روغن کرچک برای پوست استفاده کنیم

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک جذب کامل روغن کرچک توسط پوست کمی زمانبر است، اما می‌توانید با رقیق کردن آن، جذبش را سریع‌تر کنید. می‌توانید روغن کرچک را با روغن‌های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن بادام زمینی به نسبت نصف نصف رقیق کنید.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک عوارض جانبی

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک هر چند روغن کرچک، خواص زیادی دارد اما باید بدانید که بسیاری از آنها، هنوز پشتوانه‌ی علمی نداشته و معمولا تجربی هستند. ممکن است استفاده از روغن کرچک برای بعضی از افراد ایجاد راش‌های پوستی، تورم و خارش کند. کسی که به روغن کرچک واکنش آلرژیک نشان داده باید فورا به پزشک مراجعه کند.

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک  

فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک فواید روغن کرچک برای پوست-ایرناک منبع: bartarinha.ir

(0 رای)
بازدید : 16 بار

نوشتن نظرات

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی دور از فرهنگ ایرانی ما است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.


تصویر امنیتی