در ادامه کلیه موارد لازم جهت اخذ اقامت و مهاجرت به کبک کانادا در سال 2018 به همراه اخبار کبک را در یک نگاه برای شما در ایرناک گرداوری کرده ایم که در ادامه خواهیم دید.

پذیرش آنلاین نیروی متخصص کبک EOI 2018 چیست؟

Quebec Skilled Worker

کلیه متقاضیانی که در سیستم جدید نیروی متخصص کبک پروفایل Expression of Interest تشکیل دادند به دو گروه دسته بندی میشوند :محاسبه امتیاز ، زمان ثبت نام و نحوه سابمیت پرونده مهاجرت به کبک 2018 در ایرناک محاسبه امتیاز ، زمان ثبت نام و نحوه سابمیت پرونده مهاجرت به کبک 2018 در ایرناک

1. افرادی دارای جاب آفر که در کبک زندگی می کنند

2. افرادی که در خارج از کبک زندگی می کنند

 

گروه اول:

این افراد باید دارای جاب آفرمعتبر باشند و با هدف کار در کبک زندگی کنند و دارای اجازه کار و مدرک تحصیلی معتبر از موسسات آاموزشی کبک باشند یا دارای اجازه کار معتبر 12 ماهه هستند و شش ماه با این ویزا درحال کار می باشند.

این افراد از موارد زیر امتیاز کسب می کنند :

  • سن
  • دیپلم کبکی
  • اجازه کار کانادایی یا آمریکایی
  • دانش زبان فرانسه
  • دانش زبان انگلیسی
  • تحصیلات
  • تحصیلات و دانش زبان فرانسه همسر

همچنین علاوه بر موارد بالا از بخش انطباق پذیری زیر نیز " امتیاز های ترکیبی " کسب می کنند :

  • تحصیلات + زبان فرانسه (شامل خود یا همسر-هرکدام که بیشتر باشد)
  • تحصیلات + تجربه کار در کانادا یا آمریکا و زبان فرانسه
  • تجربه کار خارج از کانادا (مثلا ایران) + دانش زبان فرانسه
  • تجربه کار خارج از کانادا + تجربه کار در کانادا یا آمریکا و دانش زبان فرانسه

 

گروه دوم :

این افراد در خارج از کبک (کانادا) زندگی می کنند و شامل متقاضیان ایرانی نیز می شود ، و میتوانند از موارد زیر امتیاز کسب کنند :

  • سن
  • دیپلم کبک
  • سابقه کار در کانادا یا آمریکا
  • تحصیلات منطبق بر لیست مشاغل مورد نیاز کبک
  • دانش زبان فرانسه
  • دانش زبان انگلیسی
  • تحصیلات
  • تحصیلات و دانش زبان فرانسه همسر

همچنین علاوه بر موارد بالا از بخش انطباق پذیری زیر نیز " امتیاز های ترکیبی " کسب می کنند:

  • تحصیلات + زبان فرانسه (شامل خود یا همسر-هرکدام که بیشتر باشد)
  • تحصیلات + تجربه کار در کانادا یا آمریکا و زبان فرانسه
  • تجربه کار خارج از کانادا (مثلا ایران) + دانش زبان فرانسه
  • تجربه کار خارج از کانادا + تجربه کار در کانادا یا آمریکا و دانش زبان فرانسه

 

تمامی متقاضیان از موارد بالا در سیستم انلاین کبک امتیاز کسب می کنند و سپس افراد دارای بالاترین امتیاز نامه دعوت به کسب CSQ می گیرند.

در ادامه لیست سوالات متداول و پاسخ را مشاهده نمایید :

پذیرش آنلاین نیروی متخصص کبک Mon projet چیست؟

- سیستم پذیرش دولت کبک برای نیروی متخصص کبک QSWP می باشد. هدف این برنامه کاهش هزینه و افزایش سرعت بررسی پرونده ها است.

این سیستم از چه زمانی آغاز خواهد شد؟

- کلیه کسانیکه پروفایل خود را در Mon Projet ثبت کرده اند بعد از مرداد 97 میتوانند طبق زمانبندی اداره مهاجرت کبک اقدام کنند. خوشبختانه تعداد افرادی که می توانند پرونده خود را ثبت نام کنند به 5000 نفر افزایش یافت.

در ابتدا برای ساخت پروفایل از شما فقط اطلاعات خواسته میشود و مدرکی لازم به ارائه نیست. بعد از سابمیت پرونده فقط میتوان اطلاعات زیر را تا قبل از ارسال مدارک کاغذی تغییر داد یا آپدیت کرد :

  • تغییر وضعیت تاهل
  • به دنیا آمدن فرزند
  • دریافت مدرک زبان جدید یا بروز کردن آن
  • افزودن اطلاعات فامیل در کبک یا تحصیل فرد در کبک

کسانیکه دارای Job Offer - پیشنهاد شغلی از دولت کبک می باشند یا با ویزای موقت در کبک حضور دارند، می توانند بعد از بازگشایی پروفایل خود را ایجاد کنند.

مهاجرت کبک 2018

مهاجرت کبک 2018

اتاق انتظار مجازی یا virtual waiting room برنامه نیروی متخصص کبک چیست؟

"اتاق انتظار مجازی" برنامه اسکیل ورکر کبک به متقاضیان اجازه می دهد که در زمان ترافیک بالای سایت در یک صف قرار گیرند. تمام کسانیکه بعد از شروع برنامه لاگین می کنند به صورت خودکار وارد این "اتاق انتظار مجازی" می شوند و می توانند تعداد افراد داخل صف در جلوی خود را ببینند.

توجه داشته باشید ورود به این virtual waiting room به معنای ثبت نام نیست. فقط 5 هزار نفر اول می توانند ثبت نام کنند لذا شانس شما بین 5 هزار در بین 41 هزار نفر سنجیده می شود چیزی در حدود 12% یا از هر 8 نفر، 1 پرونده.

برای ثبت نام در روز بازگشایی متقاضیان باید مراحل زیر را دنبال کنند:

- دسترسی به virtual waiting room با کلیک روی گزینه Se connecter

نوبت شما در صف بلافاصله برای شما نشان داده خواهد شد

تعداد کسانیکه در جلوی شما درصف هستند نیز نشان داده خواهد شد.

- بعد از اینکه نوبت شما رسید

یک سیگنال صوتی به شما اطلاع می دهد

روی صفحه کامپیوتر شما پیامی ظاهر می شود

شما به صفحه اصلی وصل خواهید شد

- ثبت پرونده

بعد از شروع ثبت نام متقاضی 10 دقیقه زمان خواهد داشت.

گفتنی است این صف انتظار در تغییرات اعلام شده از سوی کبک لغو گشته و تمامی افراد می توانند پرونده های خود را ثبت کنند.اخبار تکمیلی در انتهای همین مطلب

آیا این سیستم Mon projet برای کلیه روشهای مهاجرت به کبک است؟

- خیر. در حال حاضر فقط برای نیروی متخصص فدرال طراحی شده است و متقاضیان برنامه PEQ و QEP نمی توانند از این روش استفاده کنند.

آیا افرادی که تا قبل از شروع این برنامه برای نیروی متخصص کبک پرونده ارسال کرده اند نیاز به ایجاد پروفایل در سیستم Mon projet دارند؟

- خیر. کلیه متقاضیانی که برای برنامه نیروی متخصص کبک QSW پرونده ارسال کرده اند و نامه تاییدیه خود AOR را دریافت کرده اند نیازی به ایجاد پروفایل ندارند.

چه مدارکی را باید برای این برنامه ارائه دهیم؟

- با توجه به اطلاعاتی که هنگام ثبت نام متقاضی در سیستم ثبت می کند یک چک لیست مشخص برای فرد ساخته خواهد شد. هنگامیکه اداره مهاجرت امادگی لازم برای بررسی پرونده را پیدا کرد این چک لیست برای متقاضی از طریق سیستم Mon projet ارسال خواهد شد.

آیا مدارک به صورت آنلاین دریافت می شود یا به روشها دیگر مانند پست؟

- به متقاضی 90 روز فرصت داده خواهد شد تا مدارک را بصورت پستی ارسال کند. بررسی پرونده ها توسط اداره مهاجرت کبک بعد از دریافت مدارک صورت خواهد گرفت. نداشتن هر مدرک نیازمند ارائه توضیح مشخص توسط فرد یا وکیل او طبق قوانین کبک خواهد بود.

آیا متقاضیان نیازمند داشتن مدرکی برای ثبت نام هستند؟

- خیر. لیست کلیه مدارک مورد نیاز بعد از ایجاد پروفایل از طریق سیستم mon projet برای متقاضی ارسال می شود.

چه زمانی من می توانم از طریق این سیتسم مدارکم را ارسال کنم؟

- هنوز اعلام نشده

با چه زبانی این سیستم فعال خواهد بود؟

- فقط به صورت زبان فرانسه. البته راهنمای ثبت نام به صورت انگلیسی و فرانسه در بخش Document utiles در سیستم mon projet وجود دارد.

این راهنما شامل مراحل مختلف ثبت نام و جزئیات آن به هر دو زبان رسمی کانادا است تا متقاضیان مشکلی در ایجاد پروفایل و ثبت نام خود نداشته باشند.

آیا روش دیگری برای ثبت نامه نیروی متخصص کبک وجود دارد؟

- هنگامیکه این 5000 پرونده ثبت شد، متقاضیانی که پروفایل ندارند می توانند پروفایل جدید را ثبت نام کنند و برای دوره بعدی که متعاقبا اعلام خواهد شد به تعداد 5000 پرونده سابمیت کنند.

آیا هزینه ای باید برای این روش پرداخت کرد؟

- هزینه دولت کبک برای متقاضی اصلی 779 دلار کانادا و برای همسر و هر فرزند مبلغ 167 دلار کانادا جداگانه باید پرداحت گردد.

آیا این مبالغ نسبت به روش سال 2016 تغییری کرده است؟

- بله این ارقام جدید از ابتدای 2017 اجرایی شده است.

آیا هنگام ثبت نام پروفایل متقاضی باید سوابق کاری خود را براساس کد مشاغل کانادا NOC درج کند؟

- بله، لزوما هر بخش از سوابق کاری افراد باید طبق کدهای NOC درج گردد.

آیا من می توانم از خدمات وکیل رسمی برای پرونده مهاجرت کبک خود بهره مند شوم؟

- بله، برای استفاده از این وکلا یا مشاورین رسمی ICCRC و ثبت شده در استان کبک باید نامه وکالت خود را به صورت پستی همراه بقیه مدارک وکیل ارسال کند.

از کجا مطمئن شوم که بنده جزو ظرفیت مورد نظر کبک قرار گرفته ام؟

- بعد از تکمیل ظرفیت هیچ فردی نخواهد توانست پروفایل جدیدی را ایجاد کند. اگر پرونده ثبت و هزینه آن(طی 30 روز از ثبت نام) پرداخت شده باشد، فرد جزو ظرفیت مورد نظر قرار خواهد گرفت. لذا باید هزینه بسرعت پرداخت گردد.

آیا زمان بررسی پرونده ها در سیستم جدید سریعتر خواهد بود؟

- با توجه به نظر اداره مهاجرت تصمیم بر سرعت بیشتر بررسی پرونده ها در این سیستم گرفته شده است هرچند در ابتدا کار ممکن است با مشکلاتی همراه باشد.

آیا پرونده هایی که تا پیش از این بصورت پستی ارسال شده است به بخش آنلاین انتقال پیدا می کند؟

- خیر.

آیا نیازی به ثبت پروفایل برای تک تک افراد خانواده است؟

- خیر.هر فردی که با خانواده اقدام می کند فقط باید یک پروفایل ثبت کند.

روند کار و زمان چگونه است؟

- بعد از ثبت نام اولیه، یک ایمیل برای متقاضی ارسال خواهد شد که با رهگیری آن لینک می تواند پروفال خود را تکمیل کند و 90 روز برای ان فرصت خواهد داشت، سپس حداکثر 30 روز برای پرداخت هزینه ها فرصت داده خواهد شد.


امتیازبندی کبک 2018

امتیازبندی کبک 2018

امتیازبندی نیروی متخصص کبک

1.تحصیلات Education:

برای کسب امتیاز از این روش باید از یکی از ده مورد زیر مدرک دانشگاهی داشته باشید، یا مدرک فنی خود را از کبک کانادا دریافت کرده باشید.

مدرک تحصیلی امتیاز
دیپلم دبیرستان 2
دیپلم دبیرستان (فنی و حرفه ای) 6
گواهینامه غیر دانشگاهی حداقل 2 ساله 4
گواهینامه غیر دانشگاهی(فنی و حرفه ای) حداقل 2 ساله 6
مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 1 ساله یا 2 ساله علاوه بر امتیاز رشته تحصیلی 12 یا 16 امتیازی 0
مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 3 ساله 8
مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 3 ساله علاوه بر امتیاز رشته تحصیلی 12 یا 16 امتیازی 0
مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله 4
مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله 6
لیسانس یا مدرک دانشگاهی حداقل 3 ساله 10
فوق لیسانس 12
دکترا 14
حداکثر امتیاز قابل کسب 26

 

2.رشته تحصیلی Area of training

برای امتیازبندی نیروی متخصص کبک، متقاضی باید مدرکی را نشان دهد که مورد نیاز بازار کار کبک است، لذا باید در 5 سال گذشته 1 سال در زمینه مدرک ارائه شده کار کرده باشد.

لیست مشاغل امتیاز
لیست مشاغل گروه A 12
لیست مشاغل گروه B 9
لیست مشاغل گروه C 6
لیست مشاغل گروه D 2
لیست مشاغل گروه E,F,G 0
حداکثر امتیاز قابل کسب 12

امتیاز رشته های مورد نیاز کبک

امتیاز رشته های مورد نیاز کبک

3. پیشنهاد شغلی Job offer:

متقاضی نیروی متخصص کبک می تواند تا 10 امتیاز از طریق داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمای کبکی کسب کند.

نوع پیشنهاد شغلی امتیاز
پیشنهاد شغلی از کارفرمای واقع در مونترال 8
پیشنهاد شغلی از کارفرمای خارج از مونترال 10
حداکثر امتیاز قابل کسب 10

 

4. سابقه کار Work Experience:

در بخش نیروی متخصص کبک شما از سابقه کار معتبر که دارای بیمه معتبر(جزئیات در حین قرارداد ارائه خواهد شد) باشد امتیاز کسب می کنید. این سابقه کار باید در 5 سال قبل از ارائه پرونده باشد. سابقه کار همزمان باتحصیل نیز باید در 5 سال گذشته (با ذکر نکات) باشد.

تجربه کار امتیاز
کمتر از 6 ماه 0
6 الی 11 ماه 4
12 الی 23 ماه 4
24 الی 35 ماه 6
36 الی 47 ماه 6
48 ماه و بیشتر 8
حداکثر امتیاز قابل کسب 8

 

4. سن متقاضی اصلی Age:

شما نسبت به سن خود امتیاز کسب می کنید. سن شما در هنگام ارسال پرونده مبنا خواهد بود.

سن امتیاز
بین 18 تا 35 سال 16
36 سال 14
37 سال 12
38 سال 10
39 سال 8
40 سال 6
41 سال 4
42 سال 2
43 سال و بالاتر 0
حداکثر امتیاز قابل کسب 16 امتیاز

 

6.دانش زبان Language Proficiency:

در این بخش متقاضی از دانش زبان فرانسه و انگلیسی خود امتیاز کسب می کند. برای کسب امتیاز شما ملزم به ارائه مدرک معتبر زبان خود همراه با پرونده هستید.اگر جمع کل امتیاز های شما بدون داشتن مدرک زبان بالاتر از میزان قبولی است شما می توانید مدرک زبان را ارائه ندهید ولی توجه داشته باشید که هیچ امتیازی از مدرک زبان نخواهید گرفت. البته پیشنهاد می کنیم حتما دانش زبان فرانسه را برای مصاحبه داشته باشید.

محاسبه این بخش بسیار سخت و دارای نکات فراوانی است که مستلزم داشتن تجربه ارسال و قبولی چندین پرونده کبک است. در جدول زیر به اختصار نمرات را مشاهده کنید.(این اطلاعات نباید توصیه حقوقی و مبنای امتیاز بندی قرار گیرد)

توانایی صحبت کردن همسر نیز 6 امتیاز می دهد.

زبان فرانسه
  A1 A2 B1 B2 C1 C2
Listening 0 0 0 5 6 7
Speaking 0 0 0 5 6 7
Reading 0 0 0 1 1 1
Writing 0 0 0 1 1 1

 

زبان انگلیسی
  Beginner-CLB 1-4 Intermediate-CLB 5-8 Advanced-CLB 9-12
Listening 0 1 2
Speaking 0 1 2
Reading 0 1 1
Writing 0 1 1

 

7.فامیل در کبک Stay and Family in Quebec:

از این بخش شما به خاطر ارائه مدارک نشان دهنده اقامت دائمی فامیل در کبک (فقط استان کبک) می توانید تا 8 امتیاز کسب کنید.

اقامت در استان کبک امتیاز
تحصیل تمام وقت یا کار تمام وقت به مدت 3 ماه و بیشتر در کبک 5
تحصیل تمام وقت یا کار تمام وقت به مدت 6 ماه و بیشتر در کبک 5
داشتن ویزای کار و کار به مدت 3 ماه و بیشتر در کبک 5
اقامت بین 14روز تا 3 ماه در کبک 1
اقامت به دلایل مختلف بیش از 3 ماه 2
حداکثر امتیاز قابل کسب 5

 

نوع وابستگی به استان کبک امتیاز
همسر 3
فرزند، پدر و مادر، برادر و خواهر 3
پدر بزرگ یا مادر بزرگ 3
عمو، عمه، خاله، دایی و فرزندان آنها مانند برادر یا خواهرزاده 0
حداکثر امتیاز قابل کسب 3

 

8.امتیاز همسر Spouse/Common-law partner Characteristics:

متقاضی مهاجرت به کبک که متاهل می باشد می تواند تا 17 امتیاز از همسر خود کسب کند.

مدرک تحصیلی امتیاز
دیپلم دبیرستان 1
دیپلم دبیرستان (فنی و حرفه ای) 2
گواهینامه غیر دانشگاهی حداقل 2 ساله 1
گواهینامه غیر دانشگاهی(فنی و حرفه ای) حداقل 2 ساله 2
مدرک فنی حرفه‌ای حداقل 3 ساله 3
مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله 1
مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله 2
لیسانس یا مدرک دانشگاهی حداقل 3 ساله 3
فوق لیسانس 4
دکترا 4
حداکثر امتیاز قابل کسب 4

 

لیست مشاغل امتیاز
لیست مشاغل گروه A 4
لیست مشاغل گروه B 3
لیست مشاغل گروه C 2
لیست مشاغل گروه D 1
لیست مشاغل گروه E,F,G 0
حداکثر امتیاز قابل کسب 4

 

سن امتیاز
بین 18 تا 35 سال 3
36 سال 2
37 سال 2
38 سال 2
39 سال 2
40 سال 1
41 سال 1
42 سال 1
43 سال و بالاتر 0
حداکثر امتیاز قابل کسب 3

 

دانش زبان امتیاز
مکالمه زبان فرانسه 0تا3
درک مطلب زبان فرانسه 0تا3
حداکثر امتیاز قابل کسب 3

جدول امتیاز بندی کبک 2018

جدول امتیاز بندی کبک 2018

9.فرزند Children:

از این بخش شما می توانید تا 8 امتیاز کسب کنید.

سن فرزند متقاضی امتیاز
هر فرزند کمتر از 12 سال 4
هر فرزند بین 13 الی 19 سال 2
حداکثر امتیاز قابل کسب 8

 

10. تمکن مالی پول Financial Self-Sufficiency:

در این بخش شما بابت پولی که همراه خود بعد از قبولی در کبک وفدرال به کانادا می آورید امتیاز تعلق می گیرد.

دارا بودن پول به مقدار مورد نیاز براساس تعداد نفرات خانواده امتیاز
ارائه مدرک تمکن مالی 1
حداکثر امتیاز قابل کسب 1

نکته : حتما باید از این مورد که یک امتیاز دارد، امتیاز کسب کنید. نحوه کسب امتیاز باید طبق مستندات مورد قبول سفارت که نمونه هر 27 بانک ایران در دفتر تهران موجود می باشد، نداشتن این یک امتیاز پرونده شما را در ابتدا رد میکند.

 

بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا

در برنامه های نیروی متخصص کانادا Express Entry، آفیسر بررسی کننده پرونده مهاجرتی شما باید کاملا قانع شود که شما پول کافی برای هزینه های خود و خانواده (مسکن، غذا) در ابتدای ورود به کانادا تا زمان پیدا کردن کار را دارید. شما این پول را نمی توانید از کسی قرض کنید و باید بتوانید در هر زمان نشان دهید. در ایران این دارایی با ارائه نامه مشخص توسط بانک شما قابل اثبات است. این نامه می تواند براساس حسابی به نام شما یا همسرتان یا مشترک باشد. (فرمت مورد نظر در هنگام قرارداد به شما ارائه می گردد)

اگر شما بیش از مبلغ 10 هزار دلار کانادا برای هر نفر در هنگام ورود به همراه دارید طبق قوانین کانادا باید اظهار کنید.این اظهار در برگه های مخصوص گمرک کانادا ثبت می شود. اگر کمتر از این مبلغ را به همراه دارید یا مجموع پول خانواده شما به نسبت تعداد نفرات کمتر از 10 هزاردلار/نفر است، نیازی نیست که عنوان کنید. ولی اگر شما بیش از 10 هزار دلار داشته باشید و اظهار نکنید و مشخص شود، آنگاه طبق قانون ممکن است جریمه یا به زندان روید.

اگر شما دارای پیشنهاد شغلی باشید لازم نیست این مبلغ را در هنگام ورود نشان دهید.

نکته : حداقل مبلغ مورد مورد نیاز برای ارائه در خواست اقامت در کانادا به تعداد افراد خانواده بستگی دارد و طبق جدول تعیین می شود.

شما می توانید این مبلغ را به صورت های زیر نشان دهید :

  • پول نقد
  • مدارک مستند (مانند : سهام، برگه اوراق و ... که قابل تبدیل در کانادا باشد)
  • مدارک تضمین شده (مانند: چک بانکی از یکی از بانکهای کانادایی در وجه شما)
بودجه مورد نیاز برای اسکان در کانادا (Settlement Funds) بر حسب دلار کانادا
یک نفر 12300
2 نفر 15312
3 نفر 18825
4 نفر 22856
5 نفر 25923
6 نفر 29236
7 نفر یا بیشتر 32550

 

هزینه های دولتی کبک برای سال 2017 افزایش یافت

از ابتدای ژانویه 2017 برابر دوزادهم دی ماه 1395 مبلغ پرداختی بابت هزینه های دولتی استان کبک در تمام روشها افزایش می یابد.

دولت کبک از سال 1991 تا کنون ، اجازه یافت تا برخلاف تمامی استانهای کانادا جدای از بخش فدرال کانادا مهاجر جذب کندو متقاضیان این استان باید جداگانه برای روش Quebec Selection Certificate اقدام کنند و بعد از دریافت CSQ پرونده برای فدرال بفرستند. زیرا پرونده های کبک ابتدا نیازمند قبولی در این استان و سپس انجام مراحل در فدرال است.

در حال حاضر روشهای زیر با توجه به افزایش 0.74% نسبت به سال 2016 متقاضی می پذیرد، دو روش پر طرفدار کبک به نام نیروی متخصص کبک و سرمایه گذاری کبک دارای بالاترین متقاضی است.

1- نیروی متخصص کبک Quebec Skilled Worker:

در حال حاضر این روش بسته است و امید است در سال آینده با لیست مشاغل و امتیاز بندی جدید باز شود. هفته گذشته برای 10 هزار نفری که از طریق سیستم ثبت نام آنلاین mon projet سال 2016 فایل نامبر گرفته اند نامه ارسال شده است. این نامه فقط جهت اطلاع بود و نشاندهنده شروع بررسی پرونده های این گروه از ابتدای بهار سال 1396 است. حتما این گروه باید مدرک تحصیلات آکادمیک و دانش زبان فرانسه و کسب حداقل امتیاز را داشته باشند.

2- سرمایه گذاری کبک Quebec Investor Program

خوشبختانه برخلاف سالهای گذشته سرعت بررسی این پرونده ها علی الخصوص برای داروسازها بسیار کاهش یافته است و موکلینی را داشته ایم که از زمان قرارداد تا قبولی در مصاحبه فقط شش ماه زمان برده است. این برنامه که به دلیل محبوبیت و عدم نیاز به هیچ شرطی من جمله مدرک زبان دارای متقاضی فراوانی است، سهمیه بندی شده است. موسسه مهاجرتی ما توانسته مانند سالهای گذشته سهمیه قابل قبولی را کسب و پرونده های خود را ارسال کند. در حال حاضر داشتن 1.6میلیون دلار کانادا و پرداخت 220 هزار دلار تضمین قبولی برای این روش است.

برنامه مهاجرت کبک هزینه سال 2016 (دلار کانادا) هزینه سال 2017 (دلار کانادا)
سرمایه گذاری کبک 15000 15111
کارافرینی و خوداشتغالی 1045 1053
نیروی متخصص 773 779
هر همراه در پرونده (بجز سرمایه گذاری) 166 167
پیشنهاد کاری معتبر 193 194
اسپانسرشیپ همسر 275 277

اخبار کبک 2018

جزئیات برنامه نیروی متخصص کبک 2018 اعلام شد(97/04/27)

اداره مهاجرت ایالت کبک جهت تسریع در روند برنامه اسکیل ورکر کبک Quebec Skilled Worker Program -QSWP سیستم شبیه به اکسپرس اینتری فدرال EOI را اجرایی کرد تا زمان بررسی در استان کبک را به 12 ماه کاهش دهد.

این سیستم به نام Expression of Interest (EOI) System می باشد و جایگزین روش فعلی سابمیت(که اولویت با افرادی که زودتر ثبت نام کنند بود!) و سیستم مون پروژکت می شود .

سابمیت کبک 2018

سابمیت کبک 2018

این برنامه از تاریخ 11 مرداد 1397 برابر August2, 2018 اجرایی می شود. تمام افراد متقاضی اقامت از کبک ، ابتدا باید درخواست آنلاین خود را طبق این سیستم در اداره مهاجرت کبک MIDI ثبت کنند.

شرایط برنامه نیروی متخصص کبک

تمام متقاضیان بالای 18 سال سن میتوانند در این برنامه پروفایل ثبت کنند. در این بانک اطلاعاتی متقاضی طبق تجربه، تحصیلات، شغل، دانش زبان فرانسه و انگلیسی و... امتیاز کسب می کند. حداقل هر متقاضی باید 2 امتیاز از مدرک تحصیلی (دیپلم به بالا) و 1 امتیاز از تمکن مالی کسب کند.

امتیازات تقریبا شبیه امتیاز بندی سال های گذشته است، بجز بخش جاب آفر که حداکثر 14 امتیاز شده و بخش فامیل در کبک که به 8 امتیاز ارتقا پیدا کرده است.

جزئیات امتیازبندی نیروی متخصص کبک 2018:

- تحصیلات (حداقل 2 و حداکثر 14 امتیاز)

- رشته تحصیلی (حداکثر 12 امتیاز)

- تجربه کاری (حداکثر 8 امتیاز)

- سن (حداکثر 16 امتیاز)

- دانش زبان (حداکثر 22 امتیاز)

- فامیل در کبک (حداکثر 8 امتیاز)

- امتیاز همسر(حداکثر 17 امتیاز)

- جاب آفر (حداکثر 14 امتیاز)

- فرزند (حداکثر 8 امتیاز)

- تمکن مالی (حداکثر 1 امتیاز)

 

مراحل پذیرش و کسب امتیاز متقاضی کبک:

حداقل هر متقاضی باید 2 امتیاز از مدرک تحصیلی (دیپلم به بالا) و 1 امتیاز از تمکن مالی کسب کند.

سپس باید 43 امتیاز از تحصیلات ، رشته تحصیلی ، سابقه کار، سن، دانش زبان، مدت زمان حضور در کبک یا فامیل در کبک و جاب آفر کسب کند. داشتن امتیاز جاب آفر اجباری نیست.

این امتیاز برای افراد متاهل 52 امتیاز است. که همسر متقاضی باید از تحصیلات و رشته و سابقه کار و دانش زبان خود کسب کند.

در مرحله سوم متقاضی باید 50 امتیاز برای مجرد و 59 امتیاز برای متاهل را کسب کند تا قبول شود. که امتیاز فرزند و تمکن مالی و تحصیلات و رشته وسابقه کار و دانش زبان همسر تاثیر گذار است. هرچند تمام کسانیکه این 59 امتیاز را کسب کرده اند لزوما قبول نمی شوند ونمی توانند CSQ دریافت کنند.

قبولی به افرادی که بالاترین امتیاز را در بانک اطلاعاتی (استخر مجازی) دارند اعطا می شود. معمولا رشته های دارای بازار کار در کبک در صف اول قبولی ها قرار خواهند گرفت.

تمام افراد قبول شده 90 روز برای ارسال مدارک فرصت خواهند داشت. لذا زمان کلی بررسی از 32 ماه فعلی به 12 ماه کاهش پیدا خواهد کرد.

بازدید : 3,409 بار
محاسبه امتیاز ، زمان ثبت نام و نحوه سابمیت پرونده مهاجرت به کبک 2018
5.0
out of
5
(
5
) votes

نوشتن نظرات

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی دور از فرهنگ ایرانی ما است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.


تصویر امنیتی

کاربران آنلاین : 4,800